Artikelen

Grote voorraadupdate

Door MagicMarkt geschreven op 12-01-2015

Zonder een breed assortiment aan kaarten heeft niemand iets te kiezen. Daarom zijn er weer duizenden kaarten toegevoegd de afgelopen maand. En afgelopen week zijn er weer veel sterke kaarten bijgekomen!

Lees meer

Aanbiedingen November

Door MagicMarkt geschreven op 01-11-2014

Wij willen altijd het beste aanbod bieden voor magicers van alle kalibers. De aanbiedingen op MagicMarkt doen dat! Vanaf november worden de aanbiedingen wekelijks geupdate.

Lees meer

Toernooien komende week

Door MagicMarkt geschreven op 12-10-2014

Magicers (en EDH-ers in het bijzonder)! Komende dinsdag en woensdag (14 en 15 oktober) worden er in Theseus toernooien georganiseerd.

 

 

 

Lees meer

Verbeteringen op de website

Door MagicMarkt geschreven op 07-10-2014

De oplettende website-bezoeker is het wellicht opgevallen. Er zijn een aantal verbeteringen gaande betreffende de website. Lees meer om uit te vinden wat er is veranderd.

Lees meer

Aanbiedingen

Door MagicMarkt geschreven op 04-10-2014

Vanaf vandaag (en voor heel de maand oktober) staat er een volwaardige groep kaarten in de aanbieding op de aanbiedingenpagina. 

Lees meer

Khans of Tarkir

Door MagicMarkt geschreven op 23-09-2014

Heb je de pre-release gemist, en wil je weten welke kaarten er in de nieuwste set zitten? Khans of Tarkir is toegevoegd aan de website

Lees meer

Launch website

Door MagicMarkt geschreven op 21-09-2014

Magicers!

 

Vandaag is dan toch eindelijk de dag daar. De nieuwe website van MagicMarkt gaat online. Wij hebben hier maanden naartoe gewerkt, en het is mooi om te zien wat uiteindelijk het resultaat is geworden.

Lees meer
sluit